Spijker uw marketingkennis bij op 20 juni

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op 20 juni organiseert BOVAG een Masterclass Rijscholenmarketing in het BOVAGhuis. Deze bijeenkomst is speciaal ontwikkeld voor middelgrote en grote rijscholen (vanaf 100 examens per jaar). Doe praktische kennis en vaardigheden op, die u de volgende dag al kunt toepassen in uw eigen bedrijf.

Hoe onderscheidt u zich van andere rijscholen in de beleving van de klant? Hoe creƫert u toegevoegde waarde en zorgt u dat de klant kiest voor uw bedrijf? En hoe vindt u de juiste weg als het gaat om de marktontwikkelingen en alle kansen en bedreigingen die daarbij te verwachten zijn? Om rijschoolhouders te ondersteunen bij het opdoen van meer kennis en vaardigheden op dit gebied, organiseert BOVAG een Masterclass Rijschoolmarketing. Deze avond wordt verzorgd door Yana Ivanova van RijschoolMedia2GO.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:
  • consumentengedrag, doelgroep-analyse en trends;
  • strategie, marketingbeleid en positionering;
  • onderscheidend vermogen en een gezond prijsbeleid;
  • ontwikkelingen, trends, succes- en faalfactoren van online marketing;
  • resultaten analyseren en meetbaar maken.
Aanmelden
De masterclass op 20 juni is toegespitst op de praktijk van middelgrote en grote rijscholen. De bijeenkomst start om 16.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik en wordt afgerond om 22.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd. De deelnamekosten bedragen € 75,- per persoon. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
Klik hier om u aan te melden >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring