Shoppen op het rijscholencongres

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Voeg tijdens het jaarcongres van BOVAG Rijscholen allerlei handige tools toe aan uw gereedschapskoffer, zodat u uw rijschool nog beter professioneel kunt onderscheiden van de rest. Haal meer uit uw BOVAG-lidmaatschap en pik gelijk de Lesauto Testdag mee.

Dit jaar organiseert BOVAG Rijscholen het jaarcongres op 12 september. Het congres is onderdeel van het programma van de Lesauto Testdag in Soesterberg. Tijdens de Lesauto Testdag komen zo’n duizend rijschoolhouders en rijinstructeurs samen. Zij komen voor de beurs met tientallen standhouders, verschillende informatieve workshops én voor het testen van potentiële lesauto’s.

Programma
Het jaarcongres heeft een bomvol en interessant programma. U krijgt bijvoorbeeld de laatste cijfers over de rijscholenbranche gepresenteerd, hoort meer over nieuwe BOVAG-producten en neemt praktische tips over marketing mee naar huis. Ten slotte is er een boeiende spreker uitgenodigd, die het zeker de moeite waard maakt om te komen. Meer weten over het jaarcongres? Lees dan gehele artikel in BOVAGkrant 6.

Meld u direct aan de Lesauto Testdag en het jaarcongres >>

Het jaarcongres van BOVAG Rijscholen wordt mede mogelijk gemaakt door Bovemij.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring