Rijscholen in Cijfers: vult u de enquête in?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De rapportage Rijscholen in Cijfers van BOVAG geeft elke paar jaar inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen in de rijscholenbranche. Het nieuwe rapport verschijnt in juni. Daarvoor vragen wij uw input via een enquête. Helpt u mee?

De vragen in de enquête gaan onder andere over het contact met het CBR, de hoeveelheid en het type lesauto’s en hoe omgegaan wordt met internet en social media.

Ondersteuning bij marketingbeleid
Naast de data uit de enquête, worden ook cijfers van CBR en het CBS in de rapportage verwerkt. Dat maakt Rijscholen in Cijfers tot een interessant totaaloverzicht van de rijschoolbranche, met daarin de positie van de BOVAG-rijscholen. Rijschoolhouders kunnen de gegevens uit het rapport benutten voor een goed en strategisch marketingbeleid. Ook geeft het onderzoek rijscholen inzicht in de vele veranderingen die op de korte of langere termijn op hen afkomen.

Invullen kan uiterlijk 29 mei
De link naar de enquête heeft u woensdag 18 mei in uw mailbox ontvangen. Invullen van de enquête kan tot uiterlijk zondag 29 mei en kost ongeveer 10 minuten. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw geanonimiseerde informatie. Bij voorbaat dank voor uw tijd!

Rijscholen in cijfers wordt uitgebreid toegelicht op het jaarcongres. Kijk voor meer informatie op leden.bovag.nl/rijscholencongres.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring