Nieuwe trainingen Sectorplan over feedback, samenwerken en sales

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Binnenkort starten er nieuwe trainingen die vallen binnen de doelstellingen van het sectorplan. Deze trainingen zijn gericht op feedback geven, samenwerken onder hoge druk, de psychologie van sales in de showroom en het effectief omgaan met veranderingen in de autobranche.

De trainingen worden verzorgd door Innovam en vallen onder het in 2014 goedgekeurde sectorplan. Met dit plan is een flink bedrag voor opleiding en training gemoeid.

De nieuwe trainingen zijn:
  • Effectief feedback geven: Start vanaf 1 juni. Feedback geven is lastig, maar wel cruciaal als u uw medewerkers wil motiveren en wil dat ze goed werk afleveren. Tijdens deze nieuwe training gaat u aan de slag met allerlei praktijksituaties.  
  • Effectief omgaan met veranderingen in de autobranche: Start op 8 juni. De snel veranderende branche en het gevraagde reactievermogen is vertaald naar een unieke en spectaculaire training. Door de simulatie van een raceweekend krijgt u inzicht in en leert u omgaan met de weerstanden die veranderingen oproepen. U leert uw eigen valkuilen en sterktes kennen en kansen te herkennen in situaties die ogenschijnlijk bedreigend zijn. Hierbij worden mentale trainingstechnieken uit de Formule 1 en oefeningen op state of the art racesimulatoren gebruikt. De training staat onder leiding van presentator/coureur Rob Kamphues en een bekende topsportcoach.  
  • Beter samenwerken onder hoge druk: Start op 9 juni. De praktijk van het autobedrijf wordt tijdens de training vertaald naar een spectaculaire training waarin een spectaculair Formule 1 raceweekeinde wordt gesimuleerd. U maakt kennis met de verschillende rollen in het team, van monteur tot coureur en teammanager, en leert op een speelse manier beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen onder hoge druk. Zo leert u uw eigen kracht en valkuilen kennen tijdens het werken in teamverband, en leert u met meer plezier en resultaat samen te werken. Ook hier wordt gebruik gemaakt van mentale trainingstechnieken uit de Formule 1 en state of the art racesimulatoren. De training wordt geleid door presentator/coureur Rob Kamphues en een topsportcoach.  
  • Psychologie van de sales in de showroom anno nu: Start op 7 juli. Ging een klant een aantal jaar geleden nog gemiddeld 4 keer naar de showroom voordat hij een auto aanschafte, tegenwoordig doet hij dat gemiddeld nog maar 1,3 keer. Tijdens de interactieve training leert u binnen een dag hoe u een echte klantgerichte verkoper wordt. Aan de hand van verschillende psychologische theorieën en modellen leert u snel door te dringen tot de klant en zet u bezoeken aan de showroom sneller om in verkopen.
 
Kijk voor een overzicht van meer trainingen en opleidingen die vallen onder het sectorplan op leden.bovag.nl/opleidingensectorplan. Meer trainingen zijn te vinden op www.innovam.nl.

Meer over werkgeverschap  vindt u op leden.bovag.nl/goed-werkgeverschap.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring