Ledenbijeenkomsten: "Leren van BOVAG en collega’s"

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Francois Peeters van Markant Verkeersschool uit Bladel komt op 30 mei naar de ledenbijeenkomst voor middelgrote rijscholen. BOVAG vraagt hem wat hij uit zijn lidmaatschap haalt en hoe rijschoolondernemers méér uit hun lidmaatschap kunnen halen.

Hoe maakt u nu gebruik van het BOVAG-lidmaatschap?
“Ik gebruik ons BOVAG-lidmaatschap allereerst om me te onderscheiden van andere rijscholen. Zo vertellen we tijdens het introductiegesprek met een potentiële leerling en hun ouders dat we aangesloten zijn bij BOVAG. Dat wekt vertrouwen bij de consument en ons lidmaatschap staat voor kwaliteit. Daarom benoemen we ook de voordelen: onze instructeurs hebben een Verklaring Omtrent Gedrag en dankzij het garantiefonds kunnen leerlingen altijd hun lespakket afmaken.”

Wat kunnen rijschoolondernemers meer uit hun BOVAG-lidmaatschap halen?
“Als rijscholen mopperen we wel eens dat de branche zwak is. Als collectief zouden we juist bij elkaar moeten komen om te praten over onze visie en een gezamenlijke uitstraling naar buiten. En als lid van het BOVAG-netwerk probeer ik daar gebruik van te maken. Dat zouden meer rijscholen eigenlijk moeten doen. Gewoon door elkaar te ontmoeten en belangrijke zaken met elkaar te bespreken. Kortom, kom allemaal naar één van de ledenbijeenkomsten die BOVAG dit jaar organiseert!”

Wat levert deelname aan zo’n bijeenkomst nog meer op?
“BOVAG presenteert tijdens de avonden nieuwe producten, zoals het nieuwe garantiefonds en een rijlesfinanciering. Je hoort er bijvoorbeeld meer over het reilen en zeilen bij BOVAG én bij collega’s. We zijn tijdens de bijeenkomsten met rijscholen van vergelijkbare grootte bij elkaar, waardoor je vanuit dezelfde praktijk onderling informatie kunt uitwisselen. Je leert van elkaar en je steekt er allicht iets van op wat je in je eigen bedrijf kunt gebruiken.”

Kom ook naar een van de ledenbijeenkomsten
BOVAG organiseert voor de start van de zomer nog twee ledenbijeenkomsten:

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in een gezellige bruine kroeg. Het café is om 18.00 uur geopend en start met soep en broodjes. We sluiten de avond rond 21.00 uur af met een netwerkborrel. U bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn! Het programma draait om de praktijk van rijscholen en er is volop ruimte om bij te praten, informatie te delen en nieuwe contacten te leggen. Ook kunt u BOVAG tijdens de bijeenkomst vragen stellen en vertellen wat u van BOVAG nodig heeft. Mis het niet!

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op http://leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring