Volop herkenning tijdens P&O Congres 2016

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 3 min

De workshops tijdens het P&O Congres op 30 juni in het BOVAGhuis in Bunnik bruisten van de herkenbare situaties die aan de orde gebracht werden. De deelnemers hebben allemaal praktische tips en kennis opgedaan die ze vandaag meteen toe kunnen passen.

Loopbaancoach Marleen van Reeden kijkt tevreden terug op een geslaagd P&O Congres 2016: “De deelnemers waren enthousiast, leergierig en niet bang om hun situaties te delen en te oefenen met acteurs. De sfeer was fantastisch! Het enige wat tegenviel was het slechte weer waardoor de zomerse barbecue naar binnen verplaatst moest worden.”
 
Herkenbaar
De bezoekers van het congres vonden de situaties die besproken werden heel herkenbaar. Ook de workshop over feedback geven zat vol gesprekken die de deelnemers allemaal wel herkenden. In een veilige en ontspannen sfeer werd na een paar voorbeelden van de acteurs zelf, een aantal situaties van de deelnemers zelf geoefend.

Er werd veel geknikt, gelachen, geschreven, geluisterd en op het puntje van de stoel gezeten. Ook tijdens de minst interactieve workshop over slim communiceren waarin Sarah Gagestein de zaal meenam in de wereld van framing, nudging en psychologische sluiproutes door het brein.
En hoe zorgt u ervoor dat de juiste mensen reageren op de vacature? Iemand die goed in het team past en ook goed werk levert.  Hierover werden volop ervaringen en tips uitgewisseld tijdens de workshop over bedrijfscultuur. De aantekeningen werden genoteerd op de tipkaarten die aan de statafels klaar lagen.  Maar ook sfeer binnen het bedrijf en motivatie van personeel waren hier terugkerende thema’s.
 
Tipkaarten
Heeft u het P&O Congres 2016 bezocht en wilt u de praktische tips nog eens nalezen? Die hebben we voor u verzameld op leden.bovag.nl/penocongres2016tips. Daar vindt u ook de samenvatting van de workshop Harder praten helpt niet! over slim communiceren.
 

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring