Let op: laatste kans om RODI in te vullen

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Wilt u dat uw stem wordt meegenomen bij onderhandelingen met fabrikanten? Wacht dan niet langer! Vrijdag is de laatste dag dat u RODI kunt invullen. Meedoen kost slechts 10 minuten van uw tijd.

Hoe waardeert u de samenwerking met uw importeur of fietsfabrikant? Wat vindt u van de levertijden van fietsen? Of van de vergoeding voor garantiewerk? Geef uw mening in het jaarlijkse Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI).

Samenwerking verbeteren
De uitkomsten van RODI worden net als vorig jaar gepubliceerd in het Dealeradviesboek, dat u kunt gebruiken om dit najaar in gesprek te gaan met uw fabrikant over uw nieuwe contract. Ook gaan BOVAG en de dealerverenigingen op basis van de RODI-uitkomsten in gesprek met fabrikanten en importeurs, met als doel om de samenwerking tussen fabrikant en dealers verder te verbeteren.

Uw stem telt!
Hoe meer fietsbedrijven RODI invullen, des te sterker staan BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken. Uw input is dus erg belangrijk! Heeft u RODI nog niet ingevuld? Doet u dit dan uiterlijk vrijdag 22 juli. De link naar het onderzoek heeft u op 4 juli in uw mailbox ontvangen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Lees verder:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring