Rijscholencongres tijdens Lesauto Testdag op 12 september

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

U kunt dit jaar twee vliegen in één klap slaan: het jaarcongres van BOVAG Rijscholen wordt namelijk tijdens de Lesauto Testdag gehouden. Vliegbasis Soesterberg is op 12 september dé locatie voor informatieve sessies, netwerken en het testen van lesauto’s.

Het jaarcongres van BOVAG Rijscholen wordt in de ochtend van de Lesauto Testdag gehouden, in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte. Daarnaast zorgt BOVAG op 12 september voor een stukje inhoud, namelijk een interessante sessie voor zowel leden als niet-leden. Het gebruikelijke jaarcongres van BOVAG Rijscholen, dat doorgaans in mei plaatsvindt, komt dit jaar dus te vervallen. In de plaats daarvan organiseert BOVAG alternatieve ledenbijeenkomsten.

Lesauto Testdag
De Lesauto Testdag is een jaarlijks evenement voor de gehele rijschoolbranche, georganiseerd door VerkeersPro. Tijdens dit evenement komen zo’n 1000 rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de verschillende informatieve workshops én voor het testen van vele potentiële lesauto’s. Vliegbasis Soesterberg heeft een grote start- en landingsbaan, het ideale  parcours voor het testen van lesauto’s.

Meer informatie
Het evenement vindt plaats in het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Deelname aan beide evenementen is gratis. Vanaf april is inschrijven voor de testdag mogelijk via www.lesautotestdag.nl. Meer informatie over het jaarcongres van BOVAG Rijscholen ontvangt u via de BOVAG-nieuwsbrief. Houd uw mailbox dus in de gaten!
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring