Nu beschikbaar: nieuwe brochure BOVAG Margeregeling in de BTW

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Nu beschikbaar: nieuwe brochure BOVAG Margeregeling in de BTW BOVAG heeft de brochure ‘Margeregeling in de BTW’ geheel geactualiseerd. Een onmisbaar hulpmiddel voor ondernemers die regelmatig met im- en export van auto’s te maken hebben.

“Al ruim 20 jaar geldt binnen de btw de margeregeling. De margeregeling heeft in de loop van de jaren haar nut bewezen”, zegt Jose Burgemeester, apk-specialist van BOVAG. “De toepassing van de margeregeling wordt van tijd tot tijd verduidelijkt door aanvullende regelgeving. BOVAG heeft een forse bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze aanvullende regelgeving door het aanleveren van praktijkvraagstukken die vergezeld waren van oplossingsrichtingen. Daarnaast heeft BOVAG zich sterk gemaakt voor de toepassing van de globalisatieregeling op de levering van gebruikte voertuigen.”

Ten behoeve van de praktijk heeft BOVAG de reeds langer bestaande brochure over de margeregeling geheel geactualiseerd. De wet- en regelgeving en de jurisprudentie per december 2015 zijn hierbij uitgangspunt geweest. “Wij vertrouwen erop dat deze brochure een waardevolle handreiking voor de praktijk is”, aldus Burgemeester.

Download de brochure onderaan deze pagina.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring