Nieuwe reeks ondernemerscafés: promotie & marketing: wat werkt nou echt?

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 3 min

Online adverteren, folders huis-aan-huis verspreiden, een up-to-date website, Facebook, Twitter. Als het om marketing gaat is er ontzettend veel mogelijk. Maar wat werkt nou echt? U kunt uw geld en tijd immers maar één keer besteden.

Op woensdag 9 maart trappen we de nieuwste serie van het BOVAG Ondernemerscafé af in Hoogeveen. Tijdens de komende cafés gaan we aan de slag met de promotiemogelijkheden van uw bedrijf. Er is ontzettend veel mogelijk, social media, online marketing, adverteren, sponsoring. Maar wat past het beste bij mij en mijn klant? U kunt uw geld en tijd maar één keer besteden. Dat betekent dat u slimme en effectieve keuzes moet maken. Aan de hand van stellingen gaat u in gesprek met collega-ondernemers over diverse aspecten van promotie. Het is vooral de bedoeling dat u als collega’s van elkaar leert en gebruik maakt van elkaars ideeën en ervaringen. Ter afsluiting van het programma krijgt u de resultaten van uw website-scan.

Het café is om 18.30 uur geopend en start met soep en broodjes. We sluiten de avond rond 21.00 uur af met een borrel, waar u alle tijd heeft om te netwerken met collega’s.

Gratis websitescan

Benieuwd of u een goede website heeft en wat wellicht beter kan? Kom dan zeker naar het BOVAG Ondernemerscafé. Ondernemers die aanwezig zijn bij een ondernemerscafé krijgen een gratis websitescan van Connect. U krijgt in een handig overzicht te zien wat er goed is op uw site en wat er beter kan. Wilt u deze scan ook? Meldt u dan uiterlijk één week voor de bijeenkomst aan. De webscan wordt tijdens de avond uitgedeeld.

Data & Locaties

9 maart Hoogeveen Grand Café het Postkantoor, van Echtenstraat 35
16 maart Roosendaal Captain Cook's, Markt 17
23 maart Nijmegen Cafe de Zaak, Van Heemstraweg 79
5 april Alkmaar Grand Cafe Koekenbier, Kennemerstraatweg 16
12 april Hengelo Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Tuindorpstraat 61 – Gebouw C05
19 april Oss Restaurant-zaal 't Putje,Willibrordusweg 81
10 mei Bunnik BOVAGhuis, Kosterijland 15
23 mei Sneek De definitieve locatie volgt
7 juni Poortugaal/Rhoon Abel, Albrandswaardsedijk 196
14 juni Giethoorn Grand Café Fanfare, Binnenpad 68
  
Aanmelden.pngMeerInfo.png

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring