Impressie succesvolle Innovatiedag 2016

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Bijna 250 ondernemers bezochten op 25 januari de BOVAG Innovatiedag in de Prodentfabriek in Amersfoort. Het was een inspirerende middag over praktische innovatie. Deze dag gemist? Of nog even nagenieten? Op deze pagina krijgt u een korte sfeerimpressie


Bekijk hierboven de impressiefilm.

De entree van de Prodentfabriek in Amersfoort, de locatie van de BOVAG Innovatiedag.

02-Innovatiedag-2016-Hans-Bresser.jpg Hans Bresser (BOVAG) vertelde over de plannen van BOVAG op het gebied van innovatie.

Maurice Geraets (NXP) gaf de bezoekers een kijkje in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de zelfrijdende auto.

04-Innovatiedag-2016-Michiel-Muller.jpg Michiel Muller vertelde over zijn eerdere projecten RouteMobiel en Tango én over zijn huidige concept Picnic, waarmee hij de bestaande markt opschudt.

05-Innovatiedag-2016-pitches.jpgDe innovatiepitch van Clickey. Dit was één van de vijf ondernemers die in het Innovatielab een pitch gaf over een innovatief idee. BOVAG-leden kunnen bij een aantal innovatieve producten of diensten direct aanhaken. De pitchende partijen zijn terug te vinden op het Innovatielab (alleen voor leden).

06-Innovatiedag-2016-publiek.jpg De BOVAG Innovatiedag trok bijna 250 mensen.

Meer informatie over de BOVAG Innovatiedag en de presentaties van Maurice Geraets en Michiel Muller zijn terug te vinden op leden.bovag.nl/innovatiedag.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring