Bert de Kroon benoemd tot voorzitter BOVAG Autodealers

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Bert de Kroon is de nieuwe voorzitter van de afdeling Autodealers van BOVAG. Tijdens de algemene ledenvergadering op 18 februari is hij door de leden tot nieuwe voorman gekozen. Hij volgt Eric Tak op, die de voorzittershamer na de maximale twee bestuurstermijnen moest overdragen.

De benoeming van Bert de Kroon vond plaats na een sollicitatieprocedure en een selectie door een speciaal daarvoor samengestelde commissie van autodealers. De Kroon is verheugd over zijn benoeming: “Ik ben blij met het vertrouwen van de achterban en kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de autodealers. BOVAG Autodealers is met ruim 2100 aangesloten bedrijven een dynamische afdeling. Samenwerking staat hoog op mijn agenda voor dit jaar. Ik heb er zin in!” Bert de Kroon treedt  tijdens het Dealercongres op 15 maart in Schouwburg Kunstmin officieel aan als voorzitter.

Bert de Kroon is een door de wol geverfde auto-ondernemer. Sinds 2003 is hij mede-eigenaar van Vallei Auto Groep, waar hij sinds 2007 algemeen directeur is. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij de Sanato Auto Groep als commercieel directeur en bij Pon’s Automobielhandel, waar hij zich bezighield met marketing, planning, pricing en marketing intelligence.

Bert de Kroon heeft de nodige bestuurlijke ervaring. Hij zwaaide recent af als voorzitter van de Seat Dealercouncil. Hij is actief binnen de Bonus/Marge Werkgroep VW/Audi en in de Leasecommissie VW/Audi/Seat/Skoda. Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring