Versterking bij de loopbaancoaches

Laatste update 30 oktober 2017 Leestijd: 2 min

Vakmensen in de mobiliteitsbranche gemotiveerd en betrokken houden. Een loopbaancoach kan uitkomst bieden bij talentontwikkeling. Met ingang van 2017 heeft BOVAG twee adviseurs die leden kunnen inschakelen bij dit soort vraagstukken.

Vanaf 2017 is naast Marleen van Reeden ook Remko van Eindhoven beschikbaar voor al uw vragen rondom personeel. Hij maakt de overstap van accountadviseur naar loopbaancoach.
Loopt u rond met vragen rondom personeel en wilt u daarover met een deskundige van gedachte wisselen, neem dan contact op via mijn.bovag.nl/loopbaancoach. Advies van de loopbaancoaches is gratis voor BOVAG-leden die afdragen aan het sociaal fonds MvT.
 

OOMT

BOVAG is ervan overtuigd dat goed werkgeverschap van belang is voor een gezond bedrijf. Daarom ondersteunt en faciliteert BOVAG ondernemers in de branche graag bij het vervullen van hun werkgeversrol. De loopbaancoaches worden beschikbaar gesteld door OOMT, het samenwerkingsverband van BOVAG en vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie.

Bijzonder aan de OOMT loopbaancoaches is hun specifieke kennis van de branche. Hij of zij weet wat er leeft en welke functies, opleidingen of mogelijkheden er zijn. Belangrijk om te weten is dat er geen ingewikkelde carrièreproblematiek hoeft te zijn om een OOMT-coach in te schakelen.

Overstap

Vanwege de overstap van Remko wordt er een oplossing gezocht voor de functie van accountadviseur die hij had voor BOVAG-leden in de regio zuidwest. Leden kunnen altijd contact opnemen met BOVAG Ledenadvies en als dat gewenst is kan een andere accountadviseur deze leden bezoeken.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring