PMT praat u bij over pensioen met webinar

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Bestuurder Marcel Hulsegge en manager pensioenen Rob van der Want van pensioenfonds PMT geven uitleg over pensioenen tijdens een webinar. Zij gaan in op vragen als: Hoe zit het nu met mijn pensioen bij PMT? Wat klopt er nu wel van de verhalen over pensioenen in de media?

In de krant lees je het regelmatig; mensen die bang zijn dat er na hun werkzame leven geen pensioengeld meer voor hun zou zijn. Terwijl ze eigenlijk een prima pensioen hebben opgebouwd. Aan de andere kant: de pensioenen zijn wel gekort, ook bij PMT. En het is niet te zeggen dat er nooit meer een korting zal hoeven plaatsvinden. Hoe zit dat? Is er voor mij nog wel pensioen?

Deze laatste vraag is meteen de passende titel van het webinar dat dinsdag 20 december aanstaande van 20:00 - 20:45 uur wordt gehouden. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
  • Hoe is de situatie van mijn pensioen bij PMT?
  • Als mijn pensioenfonds zoveel geld heeft, waarom is pensioen dan onzeker?
  • Wat doet PMT voor mijn pensioen?
Tijdens het webinar kunt u zelf ook reageren of vragen stellen. U kunt het webinar gewoon volgen achter uw pc, tablet of smartphone. Klik hier om u voor dit webinar aan te melden.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring