Koos Burgman ontvangt Gouden Motorhart

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Het BOVAG Verenigingsbestuur heeft Koos Burgman onderscheiden met het Gouden Motorhart vanwege zijn grote verdiensten voor de vereniging.

Deze bijzondere onderscheiding wordt maar zeer zelden uitgereikt. Burgman trad in 2014 terug als algemeen directeur van BOVAG en richtte zich de laatste twee jaar van zijn carrière op de lobby in Den Haag en op externe betrekkingen. Eind februari 2017 gaat hij met pensioen.

Dankbaar

Burgman heeft een indrukwekkende carrière bij BOVAG achter de rug, die maar liefst 32 jaar duurde. Het BOVAG Verenigingsbestuur is hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan. Als een boegbeeld voor de mobiliteitsbranche heeft hij de vereniging een gezicht gegeven bij de overheid en belangrijke branchepartijen. “Ongelooflijk deskundig, met een grote feitenkennis, immer bereid tot actie en 24/7 beschikbaar. Zijn invloed reikte zeer ver.” Lovende woorden van verenigingsvoorzitter Bertho Eckhardt over Burgman.
Ook voor de werkorganisatie in Bunnik was Burgman een rolmodel. Onder zijn sympathieke leiderschap en visie groeide de organisatie uit tot een zeer gewaardeerde kennis- en lobby-organisatie. Burgman stelde alles in het belang van de leden, en droeg die gedachte aan alle collega’s in het BOVAGhuis over.

Trofee

Het Gouden Motorhart, formeel de Mr. Jansen Trofee geheten, wordt uitgereikt aan mensen of organisaties die zich sterk hebben gemaakt voor BOVAG en de branche. Onder meer Leo Knijn, Frans van Voorst Vader, Paul Nouwen en Geert Vermeer gingen Koos Burgman voor.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring