Jaarcongres 2017: Laat je de wereld jou veranderen of verander jij?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Ondernemen in de fietsbranche is niet gemakkelijk. Branchebreed onderzoek wijst zelfs uit dat we de grip kwijt zijn (congres 2016). Tijdens het jaarcongres van 2017 nemen we het voortouw, want de tijd is aangebroken om als branche zelf in actie te komen.

Proactief en gezamenlijk aan de bak in plaats van afwachten en lijdzaam toezien dat ons verdienmodel verandert. . Staat u ook te popelen om aan de slag te gaan? Wacht dan niet tot morgen en meld u vandaag nog aan! We heten u op 6 februari van harte welkom in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Plenaire workshop

Zelf aan de bak. Hoe zorgt u er als ondernemer voor dat u ‘in the lead’ blijft? Dat u bepaalt wat er gebeurt en dat plannen niet steeds stranden door de waan van de dag? En niet onbelangrijk: hoe krijgt u uw mensen mee? Daarover gaat deze plenaire workshop van Sarah Gagestein die draait om ‘plannen gedaan krijgen’.

Energieke eindspreker

Voordat we gaan eten krijgt u tot slot nog een dosis inspiratie en energie van niemand minder dan Björn Kuipers, scheidsrechter én topondernemer. Björn weet als geen ander hoe het is om te presteren onder druk en hoe om te gaan met tegenslagen. Zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Met een boeiend verhaal vol filmpjes en anekdotes legt hij de perfecte link tussen ondernemen en topsport, met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van zijn eigen JUMBO-supermarkt.

Wilt u ook aan de bak? Kom dan op 6 februari 2017 ook naar het Jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven. Locatie: Prodentfabriek in Amersfoort. Om 12:30 uur heten we u van harte welkom met lunch. Om 18.00 uur sluiten we de dag af met een diner. Er is door de dag heen volop gelegenheid als fietsretailers onder elkaar te zijn. Zonder sponsoren, alleen ENRA!
 

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring