Speciaal voor dealerverenigingen: 25% korting op vergaderen bij BOVAG

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Bent u bezig met uw vergaderschema voor 2017? Denk eens aan het BOVAGhuis als locatie. Voor dealerverenigingen geldt een korting van 25% op de standaardtarieven.

Extra aantrekkelijk is het dat u dan direct een beroep kunt doen op de specialisten van BOVAG. Bijvoorbeeld voor presentaties en/of brainstormkracht. Ze zijn immers toch al in huis in Bunnik.

Het vergadercentrum van BOVAG is zeer flexibel: u kunt er terecht voor kleine vergaderingen met bijvoorbeeld uw bestuur, sales- of aftersalescommissie of grote bijeenkomsten met al uw leden. Ook grote congressen waarbij het ruime atrium als feest- of presentatieruimte kan dienen zijn mogelijk. De BOVAG Keuken verzorgt in eigen huis lunches en diners en gebruikt daarbij biologische (streek)producten. Er zijn standaard vergaderarrangementen, maar in overleg is maatwerk mogelijk.

Eigen parkeergelegenheid

Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw ligt aan de A12 tussen Arnhem en Den Haag en is ook vanuit Rotterdam goed bereikbaar. Het BOVAGhuis heeft eigen gratis parkeergelegenheid  

Meer over het BOVAG Vergadercentrum >>
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring