Dealercongres 14 maart 2017, bent u erbij?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

In deze onvoorspelbare tijden is het beter initiatief te nemen en te pionieren, dan af te wachten. Daarom is het thema van het jaarlijkse congres voor bij BOVAG aangesloten autodealers ‘Take the lead’. Het congres vindt plaats op dinsdag 14 maart in Schouwburg de Kunstmin in Dordrecht.

De klant verandert in gedrag en behoefte, fabrikanten maken soms verassende keuzes, nieuwe concepten betreden de markt. Op alle fronten komen veranderingen op de ondernemer af. Er is niet één aanpak met een garantie voor succes, maar stilzitten is ook geen optie. Zorg dat u in the lead blijft: probeer, werk samen, maak keuzes en verander stap voor stap. Tijdens het Dealercongres laten we u zien hoe andere ondernemers dit aanpakken en wat u kunt doen.

Inzicht, inspiratie, doen!

Het plenaire middagprogramma is opgedeeld in drie delen: inzicht, inspiratie en doen. We geven inzicht aan de hand van een schets van de toekomstontwikkelingen in mobiliteit. Ook vertelt pionier Maarten Sierhuis (hoofd onderzoek bij Nissan in Silicon Valley) over de ontwikkeling van de autonome auto en wat dat voor u als dealer kan betekenen. We bieden inspiratie door ondernemers aan het woord te laten die het anders doen en laten zien  welke nieuwe mobiliteitsconcepten de markt betreden. De middag wordt afgesloten met het deel Doen waar praktische sprekers aan bod komen. Zoals marketeer Dorkas Koenen, het brein achter de succesvolle marketingcampagne die van Essent weer een groeiend bedrijf maakte. Ook het gloednieuwe platform voor on- en offline marketing en sales: ‘Denk Vooruit. Denk Digitaal’ komt hierbij aan bod. Praktischer dan dat kunnen we het niet maken.

Bent u erbij?

Het Dealercongres start om 12.00 uur met een netwerklunch. Dagvoorzitter Rens de Jong trapt om 13.30 uur het plenaire programma af. Tussendoor is er natuurlijk genoeg ruimte voor netwerken en bijpraten met collega’s. Rond 18.15 uur sluiten we af met een aangeklede netwerkborrel. We hebben nog veel meer voor u in petto op 14 maart. Daarover hoort u binnenkort meer! Noteer 14 maart alvast in uw agenda.

> Direct aanmelden kan natuurlijk ook


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring