BOVAG is in 2017 weer van de partij op de MOTORbeurs! Helpt u mee?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG is al een aantal jaar met Try the Bike aanwezig op de MOTORbeurs. We geven zo’n 400 bezoekers een eerste kennismaking met de motor en geven hen een korte proefles om het gevoel van motorrijden te ervaren. Wegens het grote succes van de afgelopen jaren herhalen wij Try the Bike.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar weer op donderdag- en vrijdagavond tot 20.00 uur doorgaan. Hierdoor kunnen we nog meer consumenten kennis laten maken met het motorrijden. Het voornaamste doel van Try the Bike is om meer mensen op de motor te krijgen, en dus meer leerlingen in uw rijschool.

Instructeurs gezocht
BOVAG is op zoek naar instructeurs die tijdens de beurs één of meerdere dagen willen helpen om geïnteresseerde bezoekers een eerste onvergetelijke ervaring te geven met de motor en instructie kunnen geven en/of uitleg willen geven over de nieuwe rijbewijsregels voor A, A1 en A2.

Praktische informatie
Wat? Instructie en uitleg aan bezoekers MOTORbeurs 2017 (aan (nog) niet-motorrijders die jij kunt laten zien waarom ze een motoropleiding zouden moeten gaan volgen).
Wanneer? 23 t/m 26 februari van 09.00 uur tot 18.30 uur. Let op: op donderdag 23 en vrijdag 24 februari tot 21.00 uur.
Waar? MOTORbeurs in de Jaarbeurs Utrecht
Wat heb ik er aan? Vergroot samen met BOVAG het aantal motorrijders in Nederland en laat meer mensen het gevoel van motorrijden ervaren. Bovendien krijgen instructeurs een vergoeding per aanwezige dag en worden zij dag goed verzorgd met voldoende eten en drinken.
Aanmelden? Stuur een e-mail naar rijscholen@bovag.nl. Let op, vol=vol!
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring