Nieuwe reeks ondernemerscafés: aan de slag met relatiemarketing

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 3 min

De lokale braderie, het dorpsfeest een jubileum of een testdag. Een evenement is de ideale gelegenheid om de relatie met uw bestaande klanten warm te houden én als het even kan ook om in contact te komen met nieuwe klanten.

Maar hoe zorgt u er nou voor dat zij ook daadwerkelijk komen? Hoe verzorgt u de promotie voor het evenement, welke rol speelt uw website en hoe zet u sociale media slim in? Tijdens het café van dit najaar staat relatiemarketing centraal en leert u welke (social media) kanalen u het beste kunt inzetten om uw bedrijf én uw evenement op de kaart te zetten. Bent u er bij?

Programma

18:15 uur Ontvangst met soep en broodjes
19:00 uur Start ondernemerscafé

Aftrap

Net als de goed bezochte cafés dit voorjaar begeleidt Gert-Jan Janssen ook het najaarsprogramma. Tijdens de aftrap van de avond doet hij een rondje langs de tafels. Wat voor collega-ondernemers zitten er in de zaal? Wat zijn hun ervaringen met relatiemarketing via evenementen? En waar loopt u in de praktijk tegenaan?

In de praktijk

In dit programmadeel gaat u met de andere ondernemers aan uw tafel in gesprek over een praktijkcase. In deze groepsopdracht staan de stappen die u maakt in de organisatie van een evenement centraal én natuurlijk de vraag: ‘hoe bereik ik mijn klant’.  

Training

Dit najaar heeft BOVAG een ervaren trainer voor u geregeld; een specialist op het gebied van (online) marketing. Deze trainer geeft u op basis van uw eigen vragen tips en handvatten om met online media aan de slag te gaan en om van bijvoorbeeld evenementen een succes te maken.
U krijgt daarbij antwoord op deze vragen:
1) Hoe organiseert u een goed event?
2) Hoe maakt u uw promotionele activiteiten meetbaar succesvol?
3) Hoe kan social media u daarin helpen?
4) Hoe regel ik de aftersales slim, zodat ik aan dit alles ook nog iets verdien?
21:00 uur Borrel

Gezellig

Het BOVAG Ondernemerscafé is naast leerzaam ook een leuke gelegenheid om collega-ondernemers van binnen én buiten uw branche te spreken. Ondernemers die vaker naar het ondernemerscafé komen hebben daar soms nuttige contacten opgedaan en zijn zelfs samenwerking aangegaan!
 

> Klik hier voor meer informatie & om u aan melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring