Levien Meiresonne nieuwe buitendienstman BOVAG

Laatste update 08 november 2017 Leestijd: 2 min

Levien Meiresonne is bij BOVAG het team van accountadviseurs komen versterken. Hij neemt het rayon Noordoost Nederland voor zijn rekening, waar voorheen Paul Kok en daarna tijdelijk Richard van Alphen BOVAG vertegenwoordigden.

Levien Meiresonne is geen onbekende in de branche. Hij deed twintig jaar ervaring op aan dealer- en importeurszijde. De laatste tien jaar werkte hij achtereenvolgens bij Ford Nederland en bij Peugeot Nederland, waar hij voornamelijk de fleet- en leasemarkt bediende voor zowel bedrijfs- en personenauto’s. Levien wil een luisterend oor zijn voor de bij BOVAG aangesloten merkdealers en hij kan hen ook daadwerkelijk ondersteunen met zijn opgedane kennis en ervaring uit het verleden. “De relatie tussen dealer en importeur is best veranderd en kent speciale regels. Ik kan dealers adviseren bij het varen van hun eigen koers in dat speelveld.”

Met de komst van Levien is het team van accountadviseurs voor autodealers weer op volle sterkte, nadat Paul Kok vorig jaar afscheid nam. Jan Pieter van der Meulen (rayon Zuidwest), René Lamers (rayon Zuidoost) en Levien vormen voor autodealers de verbindende schakels tussen BOVAG en de wereld van de leden, maar ook tussen leden onderling. “BOVAG is een organisatie waarin heel veel kennis zit. Het is zonde als leden geen gebruik maken van die kennis en het wiel zelf proberen uit te vinden. Dus aan ons de taak om de drempel naar BOVAG te verlagen en leden aan elkaar te koppelen als ze met dezelfde uitdagingen te maken hebben”, aldus de kersverse accountadviseur.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring