BOVAG Ondernemerscafé: vaker langskomen is de moeite meer dan waard!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Op 30 september is er weer een Ondernemerscafé in Venlo. Was u al eens langs geweest? Kom dan gerust nog een keer.

Neem nu rijschoolondernemer Radjesh Mannoesingh uit Wormer. Hij ontpopt zich als stamgast. Komt er een BOVAG Ondernemerscafé naar Noord-Holland, dan is hij als het even kan wéér van de partij. “Ik ben al drie keer naar het BOVAG Ondernemerscafé geweest. Telkens weer word ik verrast en geïnspireerd.”

Ook na drie bezoeken is en blijft de oprichter van verkeersschool  RijComfort.nl enthousiast over het format. “In de nieuwe snelle wereld kun je niet bij het oude blijven. Je zult moeten innoveren om weer nieuwe stappen te kunnen maken”, is hij overtuigd. “Je wordt bij het BOVAG Ondernemerscafé geïnspireerd door leden uit verschillende branches en disciplines en zo ontstaan de mooiste samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld tussen autobedrijven en rijschoolhouders. En het leuke is: je treft elke keer weer andere ondernemers. Geen avond is hetzelfde!”

8 september was de aftrap voor de nieuwste serie ondernemerscafés in Zaandam. In een Noord-Hollandse bruine kroeg gingen leden uit alle mobiliteitsdisciplines samen aan de slag met het thema ‘Grip op de consument'.  Aan de hand van nieuwe onderzoekscijfers laat BOVAG de cafébezoekers kennismaken met de klant van nu en geeft inzicht in het vraagstuk: hoe verloopt de klantreis van oriëntatie tot aankoop. Hoofdconclusie: hoe persoonlijker, hoe beter. Focus niet langer op het product, maar focus op de relatie met de klant. Waarom? Voor een hogere scoringskans, meer omzet per klant en minder korting. Wie wil dat nou niet? Kom naar het BOVAG Ondernemerscafé waar BOVAG u bijpraat over de resultaten van het totale onderzoek. Informeel, interactief en onder het genot van een drankje. Het is tenslotte een café!

Meer weten?
BOVAG Ondernemerscafé vindt dit najaar tien keer plaats door heel het land. 30 september is de eerst volgende in Venlo. Meerdere data en locaties vindt u op www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe. Wie nog niet eerder heeft ingelogd, moet eerst even een profiel invullen. Dat kost maximaal twee minuten van uw tijd.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring