Bijeenkomst:Toekomstbestendig ondernemen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Ondernemen is plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf. Kijken naar trends en ontwikkelingen en bedenken hoe u daar op in kunt spelen. Dit alles kost veel tijd en is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor u.

Daar zit ook meteen de uitdaging voor ondernemers met een overvolle agenda. Om u te helpen, organiseren wij in oktober en november in totaal vier bijeenkomsten in het land.
 
Concrete acties
RAI en BOVAG hebben, op basis van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de GT-branche, toekomstscenario’s beschreven. Dit zijn voorbeelden van omstandigheden waar uw bedrijf in de toekomst mee te maken kan krijgen. Voor zowel de motor- als scooterbranche zijn vier scenario’s opgesteld. Het daagt u uit om na te denken over kansen, bedreigingen en strategische opties voor uw bedrijf. Hoe gaat u om met de veranderende consument en met verschuivingen in de keten? Om de resultaten direct toe te kunnen passen, zijn de scenario’s uitgewerkt tot concrete acties.
 
Mis het niet!
Tijdens de bijeenkomsten gaan we dieper in op de verschillende scenario’s. Daarnaast bieden we u handvatten waarmee u concreet aan de slag kunt gaan. Daarmee helpt BOVAG u om uw businessmodel toekomstvaster en robuuster te maken. Wacht niet en meld u direct aan onderaan deze pagina.

Programma
19.00 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
19.30 uur Start programma
  • Wat is er aan de hand? - Consumenten veranderen en krijgen andere behoeftes, leveranciers / importeurs trekken steeds meer aan u en daar staat u als bedrijf dan tussenin. Hoe gaat u om met deze sandwich waarin u zich bevindt?
  • Trends en ontwikkelingen - Wat gebeurt er in de wereld om ons heen? U krijgt inzicht in de uitgewerkte scenario's en we bespreken samen met u de trends en acties die daarbij horen.
  • ‘Mijn Toekomst’-tool - Om u verder te helpen heeft BOVAG een platform laten ontwikkelen. Wij geven u een korte uitleg over hoe deze tool u kan helpen bij het maken van plannen voor uw bedrijf om in te spelen op trends en ontwikkelingen.

22.00 uur Einde programma met afsluitende borrel - Tijd om collega’s en BOVAG te spreken en de gelegenheid om de avond met elkaar door te spreken.

Data en locatie
Maandag 19 oktober : NH Eindhoven, Locht 117, Veldhoven
Maandag 26 oktober : BOVAGhuis, Kosterijland 15, Bunnik
Woensdag 11 november : RAI, Europaplein 22, Amsterdam
Maandag 16 november : Bovemij, Takenhofplein 2, Nijmegen
Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring