Algemene Voorwaarden BOVAG: gebruik ze goed!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Om misverstanden met uw klanten te voorkomen is het belangrijk om vooraf goede afspraken te maken. Door de BOVAG Algemene Voorwaarden te gebruiken legt u belangrijke zaken goed vast.

  • Eenvoudig en gratis te downloaden
  • Professionele uitstraling
  • Rechten en plichten duidelijke vastgelegd

Wat is het?
In de BOVAG Algemene Voorwaarden worden de rechten en plichten van u en uw klant goed vastgelegd. Er zijn twee soorten voorwaarden: voor particuliere verkoop en voor zakelijke verkoop. Zorg er voor dat u dus de juiste voorwaarden gebruikt . Het is zonde als u een zakelijke klant de bescherming van een consument moet geven.

Hoe werkt het?
U kunt gebruik maken van de BOVAG Algemene Voorwaarden door deze voor of bij het sluiten van de overeenkomst aan de klant te overhandigen.

Wat levert het op?
De BOVAG Algemene Voorwaarden  bieden u en uw klant een duidelijke set met regels.  De klant weet wat hij kan verwachten, zowel voor als na het sluiten van de overeenkomst. Bovendien draagt het gebruik van de BOVAG Algemene Voorwaarden bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Waar te vinden?
U kunt de BOVAG Algemene Voorwaarden gratis downloaden en gebruiken. De meest actuele voorwaarden zijn te vinden via: http://www.bovag.nl/garantie.

Vragen?
Heeft u nog geen antwoord op uw vraag? Neem contact op met BOVAG Ledenadvies. Via T: 030 - 65 95 300 of via ons contactformulier: http://leden.bovag.nl/ledenadvies.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring