P&O Congres: Bart Dooremalen over motivatie

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De eerste spreker tijdens het P&O Congres op 12 november is Bart Dooremalen, voormalig topsporter, sportdocent en fysiotherapeut. Hij neemt u mee in de wereld van motivatie. Wist u dat motivatie in de topsport en op de werkvloer verrassende overeenkomsten hebben?

Tijdens het eerste P&O Congres in het BOVAGhuis in Bunnik voorzien een aantal sprekers u van inspiratie over duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dooremalen is een van hen.

Dooremalen weet vanwege het feit dat hij zelf topsporter was, als geen ander zelf hoe motivatie werkt. Die ervaringen neemt hij mee tijdens zijn sessie over dit onderwerp. Hij laat u de overeenkomsten zien tussen motivatie in de (top)sport en motivatie op de werkvloer. Hij doet dat op basis van de theorie├źn van Daniel Pink.

Volgens Pink willen mensen zelf bepalen wat ze doen, zijn mensen bereid om zich nieuwe vaardigheden eigen te maken en willen ze bijdragen aan een betere wereld. Motivatie zit als het ware in de mensen zelf. Hoe je die motivatie bij medewerkers kunt aanspreken en welke mogelijkheden er zijn om deze theorie toe te passen in het bedrijf, daarmee gaat Dooremalen tijdens de inspiratiesessie met de deelnemers aan de slag.

Gemotiveerd om mee te doen, ga dan naar leden.bovag.nl/penocongres en meldt u aan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring