Forum Kleinschalige professionele rijscholen online

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens de bijeenkomst voor kleinschalige professionele rijscholen op 13 oktober is het forum voor deze groep leden van BOVAG Rijscholen gestart. Hierin kunnen de kleinere rijscholen elkaar helpen, kennis delen, vragen stellen en oproepen doen. Het forum is onderdeel van het nieuwe bestuursmodel.

In het nieuwe bestuursmodel zijn community’s en forums een nadrukkelijk onderdeel om signalen uit op te vangen. Door de inzet van dit kanaal wordt duidelijk wat er onder de leden leeft. Dit is belangrijk om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Het bestuur wordt immers kleiner en krijgt ondersteuning van werkgroepen en denktanks. Deze halen input uit de community’s en forums.

Het eerste forum dat is opgericht is dus die voor de groep Kleinschalige professionele rijscholen. Deze werd dinsdag 13 oktober onder toeziend oog van een aantal leden opgestart door Bep van der Linden. Nog tijdens de bijeenkomst kwamen de eerste reacties binnen.

Ook gebruik maken van het forum? Ga snel naar www.bovaghuis.nl. Klik op forums, scrol door naar de Branches, daar staat onder Rijscholen het forum. U kunt ook deze link gebruiken.

Uiteraard is het digitale BOVAGhuis er voor alle leden van BOVAG. Heeft u een vraag of wilt u kennis delen of de mening van andere BOVAG-leden peilen? Alle leden en medewerkers hebben toegang en kunnen berichten plaatsen en reageren. Maak er gebruik van!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring