Aanmelden nieuwe afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven nu mogelijk

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG-autobedrijven met een schadeherstelactiviteit kunnen zich vanaf heden aanmelden om lid te worden van de nieuwe afdeling: BOVAG Schadeherstelbedrijven. De afdeling gaat per 1 januari 2016 van start en is opgericht om leden te ondersteunen bij innovatie en belangenbehartiging van de autoschadeherstelbranche.

Autoschadeherstel is een prachtige branche met echte vakmensen. Maar ook dit vak is aan verandering onderhevig. Door de opkomst van complexe technologieën in auto’s, door maatschappelijke ontwikkelingen en door de veranderende klantvraag. Binnen de schadeherstelbranche zien we daardoor complexe verschuivingen van rollen en activiteiten. Zo valt het op dat de activiteiten van autobedrijven en schadeherstellers meer en meer naar elkaar toe groeien. BOVAG-autobedrijven kloppen daarom steeds vaker bij BOVAG aan voor ondersteuning bij hun schadeactiviteiten. Op basis van een markverkenning heeft het verenigingsbestuur van BOVAG besloten om per 1 januari 2016 te starten met de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven.

Lidmaatschap

BOVAG-leden die interesse hebben in een lidmaatschap kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de kersverse afdeling. Let op: wilt u direct lid zijn vanaf 1 januari 2016? Meld u dan zo snel mogelijk aan. Goed om te weten: wordt u voor 31 december 2015 lid van BOVAG Schadeherstelbedrijven, dan brengen wij géén toetredingskosten in rekening.

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring