Connect: deze zomer speciaal voor rijscholen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Facebook? Instagram? Of toch Twitter? Rijschoolondernemers zijn vaak nog niet helemaal thuis in de wereld van social media. Maar dat kan snel veranderen. Connect heeft speciaal voor alle BOVAG-rijscholen een zomercursus samengesteld.

Aan de hand van de speciale zomercursus leert u  hoe internet en sociale media optimaal inzet als kanalen om uw doelgroep  te bereiken. Denk naast sociale media ook aan goede vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. “Zakelijk en privĂ© lopen meer dan ooit door elkaar heen”, aldus Rob Weiss tijdens een presentatie van Connect, maandag 18 mei op het jaarcongres van BOVAG Rijscholen. “Waren Facebook en Twitter tot voor kort het domein voor privĂ© boodschappen, inmiddels maken bedrijven van deze platforms volop gebruik om te communiceren met hun doelgroep. Doe je dat goed, dan levert je dat als ondernemer zowel likes als extra business op.”

Connect helpt ondernemers ook om hun bedrijfswebsite te verbeteren. “Vindbaarheid op Google is zoals gezegd cruciaal, maar net zo belangrijk is het om je website geschikt te maken voor gebruik op smartphones. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat 67 procent van de consumenten sneller koopt als de website geschikt is voor de smartphone. Maar er is meer nodig. Staat het BOVAG-logo goed zichtbaar op de site? Is er een call to action? Kortom: kruip in de huid van je klant. Wat verwacht die aan te treffen op jouw site? Die vraag stellen is cruciaal.” Tijdens de zomercursus komen deze zaken, en meer, volop aan bod.

De vierdaagse zomercursus heeft 8 juni, 15 juni, 6 juli en 20 juli plaats. Deelname kost normaal 2.500 euro, maar leden van BOVAG Rijscholen rekenen slechts 945 euro af. “Een buitenkans voor onze leden om niet alleen beter te communiceren met de doelgroep, maar ook om daadwerkelijk nieuwe business binnen te halen”, aldus branchemanager Frans Bastiaansen.

Aanmelden kan per direct via www.eenvoudigallesonline.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring