Maak met speciale workshop indruk op jongeren

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Speciaal voor bedrijven die werk willen maken van het bereiken en vasthouden van jongeren voor hun bedrijf ontwikkelde TechniekTalent.nu de workshop ‘Effectief communiceren met jongeren’. Hoe zorgt u ervoor dat jonge technici u als een aantrekkelijke werkgever zien?

Kennis van jongeren
Wanneer komt een boodschap aan? Welke beelden maken indruk? Effectief communiceren met jongeren vergt kennis van hun leefwereld en drijfveren. Wat zoekt de jongste generatie werknemers in een baan? Wat motiveert ze? TechniekTalent.nu en mede-organisator YoungWorks delen hun kennis over deze onderwerpen tijdens deze workshop en geven handvatten om jongeren te bereiken en vast te houden.
 
Ervaringen uitwisselen
Daarnaast is er veel tijd voor het onderling uitwisselen van ervaringen op dit gebied. Wat doet u om jongeren te bereiken? Hoe doen andere bedrijven dit? U gaat zelf met de opgedane kennis aan de slag. U bedenkt manieren waarop u jonge mannen en vrouwen enthousiast kunt maken, hoe u ze motiveert én vasthoudt.
 
Aanmelden
De workshop vindt plaats op 4 juni 2015 van 15:00 tot 19:00, is kosteloos en inclusief broodjes. De locatie is nog niet bekend. Aanmelden kan via www.techniektalent.nu/workshop-jongerencommunicatie. Liever een workshop op maat? Op verzoek van een bedrijf of een groep bedrijven ontwikkelen we een in company-workshop. Mail voor meer informatie naar c.roos@techniektalent.nu

TechKnow
Meer weten over hoe u jongeren werft en behoudt voor uw technische bedrijf? Vraag dan de publicatie TechKnow aan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring