Gezocht: versterking ledenraad BOVAG Rijscholen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Rijscholen zoekt een nieuw lid voor de ledenraad. De ledenraad bepaalt mede de koers van de vereniging en komt 4 à 5 keer per jaar bij elkaar. U kunt zich tot en met 27 april aanmelden.

Profiel

Als u lid wordt van de ledenraad dan wordt er uiteraard het een en ander van u verwacht. Vanzelfsprekend volgt u de ontwikkelingen in de mobiliteitssector op de voet en voelt u zich betrokken bij deze sector. Lidmaatschap van de ledenraad is een rol die vrijwillig is, maar niet vrijblijvend. We vragen van u commitment aan de ledenraad voor een periode van 3 jaar. We gaan ervan uit dat u deze taak serieus neemt, met verantwoordelijkheidsgevoel, dat u een enthousiast deelnemer bent en aanwezig bent tijdens de bijeenkomsten. Lid zijn van de ledenraad betekent dat u uw kans kunt grijpen om mede de koers van de vereniging te bepalen. Uiteraard bent u BOVAG-lid en kunt u goed communiceren en samenwerken.

Meld u uiterlijk 27 april aan

Wilt u zich kandidaat stellen voor de functie in de ledenraad namens BOVAG Rijscholen? Stuur dan uiterlijk maandag 27 april een e-mail met een korte motivatie en een curriculum vitae naar rijscholen@bovag.nl (o.v.v. 'vacature ledenraad'). Voor meer informatie kunt u bellen met branchemanager Frans Bastiaansen, telefoonnummer: (030) 659 54 24.

Benoeming

Als u zich kandidaat gesteld heeft, nodigen wij u uit voor een gesprek met de voorzitter en een aantal leden van het afdelingsbestuur. Na dat gesprek wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de functie. Vervolgens wordt u als lid benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Rijscholen op 18 mei 2015. Dit gebeurt door te stemmen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring