BOVAG Ondernemerscafé: kom in actie!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Het BOVAG Ondernemerscafé draait in de maanden april, mei en juni om concrete actie en om innovatie. Wat kunnen leden daadwerkelijk doen om stappen te maken op het gebied van innovatie, nu de mobiliteitsbranche zo ingrijpend verandert?

Bent u ook op zoek naar houvast of ideeën? Kom dan zeker naar het BOVAG Ondernemerscafé. De aftrap van het nieuwe programma is op donderdag 9 april in Leeuwarden.

Het thema ‘innovatie: wat kan ik doen en hoe kom ik in actie?’ volgt het thema over ‘de retail in de bankschroef’ op, dat in het eerste kwartaal van 2015 het centrale onderwerp was. Dit thema was een schot in de roos, zo bleek, want de avonden werden goed bezocht en het was regelmatig volle bak. De gesprekken waren waardevol, vol inspiratie en nodigden uit tot kennismaken en kennis delen. Hier gaat BOVAG natuurlijk mee door.

De definitie van innovatie
Innovatie is eigenlijk niets anders dan iets nieuws proberen, aan de gang gaan met nieuwe ideeën en deze uitbouwen. Met vallen en opstaan wijzer worden. Er zijn veel leden die dat doen, weten we. Zij komen verder door met die nieuwe ideeën aan de slag te gaan, deze uit te proberen en soms ook tussentijds bij te stellen. Om zo verder te komen, soms met grote en soms met kleine stappen. Zo werkt innovatie, want de markt is voortdurend in beweging en iedere ondernemer gaat daar op zijn eigen manier mee om. Slimme oplossingen hoeven dus ook geen grootse baanbrekende innovaties te zijn.

Een Sneak Preview
Waarin zijn deze leden dan zo innovatief? En wat kunnen BOVAG-leden op dit gebied van elkaar leren? Kom dat ontdekken  in de nieuwste serie bijeenkomsten. Tot de zomer staat innovatie op het programma en we tonen onder andere een film, waarin verschillende BOVAG-leden vertellen over hun innovatie, over hun oplossingen voor de veranderingen in de markt. Deze film is op dit moment in de maak, onze filmploeg toert deze week door heel Nederland langs BOVAG-leden die in actie kwamen.

Kom ook naar het  BOVAG Ondernemerscafé en laat u inspireren. Ga voor alle informatie,  data & locaties én om u aan te melden naar www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring