Met leerling door de wasstraat op Nationale Autowasdag

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Haak met uw lesauto’s en leerlingen aan bij de Nationale Autowasdag op zaterdag 20 juni. De BOVAG-autowasbedrijven zetten op die dag hun klanten in het zonnetje. Ze krijgen bij elke wasbeurt een abonnement voor twee weken gratis sporten. En ze maken kans op een jaar lang gratis autowassen.

De Nationale Autowasdag is echter ook een mooie gelegenheid om uw leerlingen te laten wennen aan het gebruik van de autowasstraat. Voor beginnende automobilisten is het manoeuvreren in een wasstraat toch spannend en nieuw. Belangrijk om een keer gedaan te hebben onder de hoede van een vakkundige en vertrouwde BOVAG-rijinstructeur. Uw leerlingen (en hun ouders) stellen deze verrijking van de rijopleiding zeer op prijs. U slaat bovendien twee vliegen in een klap: naast mond-tot-mondreclame en was-selfies op social media, ook een blinkend schone lesauto.

Maak een afspraak
Maak daarom een afspraak met een BOVAG Autowasbedrijf in uw omgeving. Spreek bijvoorbeeld met elkaar af hoe vaak en wanneer u het beste kunt langskomen met uw lesauto (om drukte te vermijden). In de komende dagen kunt u hiervoor worden benaderd door een BOVAG-autowasbedrijf uit uw omgeving. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met een BOVAG-autowasbedrijf in de buurt. Op de website van BOVAG staat de lijst van BOVAG-autowasbedrijven die deelnemen aan deze actiedag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring