Geert Brummelhuis nieuwe branchemanager BOVAG Autodealers

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Geert Brummelhuis (38) treedt op 1 juli aan als branchemanager BOVAG Autodealers. Hij volgt Erik Groen op. Brummelhuis is een belangenbehartiger met de nodige kilometers op de teller.

Zo was hij adviseur voor brancheorganisaties bij Het Branche Bureau en was hij belangenbehartiger bij diverse organisaties en bedrijven, waaronder de laatste jaren bij Coca-Cola waar hij ook in het Nederlandse MT zat. Brummelhuis is gespecialiseerd in public affairs (lobby) en public relations (communicatie) en heeft veel ervaring met duurzaamheid, transities, proces- en projectmanagement en met verschillende sectoren zoals energie, afval, levensmiddelen en verpakkingen.

"Stuk voor stuk specialisaties die hem goed van pas komen in zijn nieuwe rol als belangenbehartiger voor merkdealers", zegt Eric Tak, voorzitter BOVAG Autodealers. "Een sector immers, die voor een belangrijke transitie staat, waar de nodige issues spelen en waar tal van projecten worden gestart om die transitie naar nieuwe businessmodellen en naar nieuwe samenwerkingsverbanden mogelijk te maken."

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring