T-rijopleiding sinds 1 juli bij 21 BOVAG-rijscholen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Bij 21 BOVAG-rijscholen kunnen leerlingen sinds 1 juli de volledige opleiding voor het tractorrijbewijs (T-rijbewijs) volgen. Deze rijscholen bieden zowel de theorie- als de praktijkopleiding voor het T-rijbewijs aan.

Dat blijkt uit een inventarisatie van BOVAG onder 76 vrachtautorijscholen, waarvan 38 rijscholen respons gaven. Van de 76 CDE-rijscholen houden 26 zich bezig met de T-opleiding; drie daarvan biedt echter alleen de theorieopleiding aan. Twee rijscholen geven aan later in het jaar met de opleiding voor het T-rijbewijs te beginnen; zowel met de theorie- als met de praktijkopleiding.

“Een goed begin voor de T-rijopleiding”, reageert branchemanager Frans Bastiaansen. “Hiermee is er voor het volgen van een T-opleiding al een zeer behoorlijke landelijke dekking. BOVAG Rijscholen streeft natuurlijk naar een nog dichtere dekking van kwalitatief hoogstaande rijscholen die de T-opleiding aanbieden, waarbij in ieder geval de overwegend agrarische gebieden optimaal  worden bediend. Ik vermoed dat die dekking snel gerealiseerd zal zijn. Het tractorrijbewijs biedt BOVAG-rijscholen immers een geweldige kans om nieuwe business te genereren.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring