Maak uw eigen ledenpagina op nieuw bovag.nl

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 5 min

BOVAG werkt aan een nieuwe consumentenwebsite www.bovag.nl en heeft daarbij uw hulp nodig. Net als op de huidige website is er voor elk lid een eigen pagina waarop automatisch informatie over uw bedrijf wordt getoond die bij ons bekend is.

Daarnaast kunt u op deze nieuwe pagina uw bedrijf uitgebreider profileren en presenteren met een wervende tekst en een foto. En daarbij hebben wij uw hulp nodig, want wie kan uw bedrijf beter aanprijzen aan de circa 16,8 miljoen consumenten in Nederland dan uzelf.
 
De nieuwe website heeft als belangrijkste doel om consumenten te verwijzen naar de BOVAG-bedrijven. Zorg dus dat u er goed op staat! Maak gebruik van deze kans om consumenten warm te maken voor uw bedrijf. Geef de correcte gegevens door, check de tekst en stuur een foto in van u en uw team voor of in uw bedrijfspand. Doet u dit niet, dan tonen wij een standaard foto zonder tekst.
 
Uw ledenpagina
Elk lid krijgt dus een eigen ledenpagina. U leest hier hoe uw gegevens controleert en hoe u de wervende tekst en foto aanlevert. Heeft u meerdere vestigingen (lidmaatschappen), dan heeft u ook meerdere ledenpagina’s. U moet dan wel voor elke vestiging apart inloggen om uw gegevens te controleren en uw wervende tekst aan te leveren.
 
Starten
Klik hier om naar mijnBOVAG te gaan en te beginnen. U heeft hiervoor uw inloggegevens voor mijnBOVAG nodig.
 
Controleren gegevens
Op de “Mijn Gegevens”-pagina kunt u uw gegevens op de ledenpagina beheren. Controleer deze, vul aan en wijzig waar nodig. Als u deze gegevens gecontroleerd hebt, kunt u op deze pagina een foto, een tekst en sociale media-kanalen doorgeven.
 
Foto
In het veld onder de algemene gegevens kunt u uw bedrijfsfoto uploaden. Heeft u nog geen foto? Dan kunt u kunt deze ook nog op een later tijdstip uploaden op de pagina “Mijn Gegevens”.
 
Wervende tekst
In het volgende veld ziet u de tekst staan die op uw ledenpagina wordt getoond . Momenteel is dit een tekst waarin mogelijkheden zijn gecreĆ«erd om uw eigen tekst te maken. U kunt deze tekst in het veld wijzigen en aanvullen. Onderaan deze e-mail staat een lijst met mogelijke onderwerpen, producten en diensten ter inspiratie . Klik vervolgens op “OK” om deze op te slaan.
 
Belangrijk
Zorg dat de wervende tekst die u aanlevert uniek is en niet al elders op internet te lezen is. Dit is namelijk nadelig voor uw vindbaarheid in Google. Een paar kleine aanpassingen zijn overigens al voldoende.
 
Sociale Media
Veel bedrijven zijn tegenwoordig actief op sociale media. Als u ook actief bent op Facebook en / of Twitter en u wilt deze ook op uw ledenpagina laten zien, vul dan de linkjes naar deze profielen in. Alleen de naam achter de “/” is voldoende (facebook.com/BOVAG of twitter.com/BOVAG).
 
Producten en diensten
Het tweede deel bestaat uit specifieke gegevens over uw bedrijf. Deze gegevens publiceren we als producten en diensten op de ledenpagina. Controleert u de gegevens en vult u ze aan? Dan zorgen wij dat ze worden gepubliceerd.
 
Publicatie
Als de nieuwe website klaar is, zult u uw nieuwe ledenpagina op bovag.nl zien. Wijziging na de livegang is uiteraard ook nog mogelijk.
 
Kortom
Voor de algemene gegevens gaat u naar de pagina Mijn gegevens
Voor de foto, tekst en sociale media gaat u naar deze pagina.
Voor de producten en diensten gaat u naar deze pagina.
In alle gevallen heeft u de inloggegevens van het ledenportaal nodig.

Wij beseffen dat het tijd kost om de gegevens te checken en aan te vullen. Toch willen wij u vragen om die tijd er even voor te nemen, omdat het u helpt uw bedrijf vindbaar te maken via bovag.nl en Google. Mocht u vragen hebben over het controleren en in- en aanvullen van gegevens, dan kunt u contact opnemen via redactie@bovag.nl.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring