Beleggingsambitie van PMT in beeld

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

PMT heeft op haar website alle informatie over haar beleggingsambities gebundeld en overzichtelijk in beeld gebracht. Hiermee wordt voor iedereen die daarin geïnteresseerd is, duidelijker waarom PMT belegt, hoe PMT dat doet, hoeveel beleggen kost en wat beleggen oplevert tegen welke prijs.

In de media is tegenwoordig veel aandacht voor pensioenfondsen. Onder andere voor de vragen waarin de fondsen beleggen, welke kosten daarmee gemoeid zijn en wat de beleggingen opleveren.

Omdat PMT het belangrijk vindt dat iedere deelnemer en werkgever hiervan op de hoogte moet kunnen zijn, maakte PMT dit overzicht in beeld. Het is onderdeel van een bredere aanpak van de weergave van de informatie over de beleggingen op de website van PMT.  

Via bpmt.nl/beleggen is alles precies na te lezen. Startpunt is de hoofdlijnen in beeld. Klik verder voor specifieke en uitgebreide informatie. 
 
Blijf ook op de hoogte van pensioennieuws en meld u aan voor de nieuwsbrief van PMT door op de knop ‘E-Nieuwsbrief’ bovenaan op de website van PMT te klikken.’
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring