W&D consultants gaat BOVAG-rijscholen schouwen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van afgelopen maandag heeft afdelingsvoorzitter Frank Hoornenborg aangekondigd dat W&D consultants alle BOVAG-rijscholen gaat schouwen in het kader van de nieuwe lidmaatschapseisen.

In het komende half jaar zullen alle BOVAG-rijscholen worden geschouwd op de volgende drie onderwerpen:

  • Slagingspercentage. Dit moet rond het kringgemiddelde zitten met een maximale afwijking van -5 procent. De hersteltermijn is een jaar.
  • VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Voor alle rijinstructeurs in dienst van de rijschool en haar franchisenemers.
  • Kredietwaardigheidscheck. Hiervoor maken wij gebruik van het Kredietinformatierapport van Graydon.

In tegenstelling tot eerdere berichten, hoeft u de VOG’s niet op te sturen naar BOVAG maar kunt u deze vanaf nu rechtstreeks en kosteloos opsturen naar:
W&D consultants
Antwoordnummer 5
3800 VB Amersfoort.

De VOG’s die BOVAG reeds heeft ontvangen worden overdragen aan W&D consultants. Zij zullen uw VOG inklaren, bewaren en bewaken. W&D consultants hebben een lange en betrouwbare staat van dienst bij het schouwen van BOVAG-bedrijven (onder meer de onafhankelijke autobedrijven van BOVAG).

Voor alle duidelijkheid: u wordt niet bezocht door W&D consultants. De schouwing vindt op afstand plaats via de post; www.rijschoolgegevens.nl en via de databank van Graydon. Er wordt ook niet in uw administratie gekeken, voor de Kredietwaardigheidscheck wordt gebruik gemaakt van de informatie die Graydon op afstand vergaart.

Lees hier meer over de invoering van de nieuwe lidmaatschapseisen. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord voor eventuele vragen op het telefoonnummer 030 – 65 95 424.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring