Helpt u in 2015 mee op de MOTORbeurs in Utrecht?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Uiteraard is BOVAG ook dit jaar weer met Try the Bike aanwezig op de motorbeurs. BOVAG zoekt voor enkele dagen nog instructeurs en commercieel talent die graag de handen uit de mouwen steken. BOVAG Try the Bike is al jaren lang een daverend succes. In 2014 maakten ruim 400 bezoekers voor het eerst kennis met motorrijden.

Op het event wil BOVAG zo veel mogelijk bezoekers laten kennismaken met motorrijden. Daarna is het de bedoeling dat deelnemers ook te verleiden om na Try the Bike echt te beginnen met motorrijles. Daarvoor zoekt BOVAG commerciële mensen die na de motorrijles een informatief gesprek hebben met de deelnemers.

Commercieel talent
Na een eerste kennismaking op de motor tijdens de proefles worden deelnemers opgevangen door de commerciële mensen voor een gesprek. Tijdens de gesprekken kunnen deelnemers vragen stellen over bijvoorbeeld lessen, rijbewijscategorieën en examens. Ook krijgen ze informatie over motorrijopleidingen en de voordelen van het kiezen voor een BOVAG-motorrijschool. Tot slot worden de deelnemers doorverwezen naar een BOVAG-motorrijschool in de buurt. 

Praktische informatie

Wat zoekt BOVAG? A-instructeurs voor proeflessen en commercieel talent
Wat heeft u er aan? Vergroot samen met BOVAG het aantal motorrijders in Nederland en laat meer mensen het gevoel van motorrijden ervaren. Instructeurs krijgen per aanwezige dag een vergoeding en worden goed verzorgd met voldoende eten en drinken.
Aanmelden? Stuur een e-mail naar rijscholen@bovag.nl
Wanneer? Zie de tabel hieronder.

  A-instructeurs Commercieel talent
donderdag 26 februari 2015 vol 1 plek vrij
vrijdag 27 februari 2015 vol vol
zaterdag 28 februari 2015 vol vol
zondag 1 maart 2015 1 plek vrij vol

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring