Derde ronde voor workshop rondom Wet Werk en Zekerheid

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Na de eerste 2 succesvolle workshops in december 2014 organiseert BOVAG een derde workshop rondom de sinds 1 januari 2015 ingevoerde Wet Werk en Zekerheid. Deze workshop vindt plaats op donderdag 2 april van 12:30 u. tot 15.30 u. in het BOVAGhuis en kost u niets.

Tijdens deze workshop worden leden geïnformeerd over alle belangrijke wijzigingen die de Wet Werk en Zekerheid met zich meebrengt. Dat gebeurt aan de hand van voorbeelden uit te praktijk. Zo worden leden goed voorbereid op de nieuwe regels rondom het arbeidsrecht.

Leden die in december de volgeboekte workshops hebben bezocht zijn zeer te spreken over de workshop. Uit de evaluaties van de december-edities blijkt dat deelnemers meer kennis en inzicht opdeden dan ze al hadden. “Ik heb meer en betere kennis opgenomen met betrekking tot de Wet Werk en Zekerheid zodat ik die goed in onze organisatie kan uitvoeren, zonder problemen te krijgen”, aldus één van de deelnemers. Ook vonden ze de workshop “goed op de dagelijkse praktijk gericht” en gaf  de workshop “een heel duidelijk beeld van alle veranderingen.”

De workshop wordt donderdag 2 april van 12:30 uur tot 15:30 uur herhaald. Vanaf 12 uur staat er een lunch klaar. Ook nu weer geldt dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Snel inschrijven in dus slim. Zoals gezegd, kost de workshop niets en levert de workshop u veel inzichten op.

Aanmelden voor de workshop kan hier. Naast de workshop heeft BOVAG een brochure opgesteld met een overzicht van de belangrijkste wijzigingen. Deze staat op het ledenportaal.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring