Zeker doen: masterclass ondernemersvaardigheden rijschoolondernemers

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Innovam organiseert in februari 2016 de masterclass ondernemersvaardigheden voor leden van BOVAG Rijscholen.

De masterclass bestaat uit drie dagdelen en richt zich primair op kleinschalige professionele rijscholen, maar is toegankelijk voor alle rijschoolondernemers.

Aan bod komen primaire ondernemerszaken, zoals calculatie (afschrijving auto, tariefstelling), fiscaliteit ( btw, inkomstenbelasting), marketing (profilering) en planning (indelen lesdagen). “Deze masterclass is een unieke kans  voor leden om hun ondernemersvaardigheden verder aan te scherpen en te verdiepen”, zegt Frans Bastiaansen, branchemanager van BOVAG Rijscholen. “De masterclass heeft als doel leden te helpen om hun rijschool toekomstbestendig te maken en te houden. Deelname aan deze masterclass is daarom echt een aanrader!”

De sessies van de masterclass vinden 10, 17 en 24 februari 2016 plaats in het BOVAGhuis in Bunnik en duren van 18.00 tot en met 22.00 uur. De kosten bedragen 360 euro voor drie dagdelen.

Aanmelden kan per direct via rijscholen@bovag.nl of check www.innovam.nl). “Goed om te weten: mocht de eerste masterclass ondernemersvaardigheden zijn volgeboekt, dan plant Innovam in het voorjaar een nieuwe reeks”, aldus Bastiaansen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring