Veiligheidshesjes voor sporters onderweg weer beschikbaar: gratis!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Sinds vorig jaar kunnen BOVAG-bedrijven die sponsor zijn van lokale sportclubs of sportactiviteiten geheel kosteloos reflecterende hesjes aanvragen.

De hesjes zijn bijvoorbeeld handig voor trainingspartijtjes en veilig voor hardlopers, maar bovenal zijn ze bedoeld voor betere zichtbaarheid van kinderen op de fiets van en naar de club. Tot nu toe werden al 15.000 hesjes in het hele land uitgedeeld.

Inmiddels beschikt BOVAG weer over een ruime voorraad veiligheidshesjes. Bent u sponsor van de lokale voetbalclub, atletiekvereniging, hockeyclub etc. én bent u begaan met de veiligheid van sporters onderweg? Dan kunt u via het formulier op leden.bovag.nl/sport zelf ook deze hesjes aanvragen. Via dat formulier kunt u ook kosteloos andere promotiematerialen reserveren, zoals opblaasbare finishbogen, spandoeken en beachflags, waarmee u lokale of eigen sportactiviteiten kunt aankleden.
 
Het uitdelen van de hesjes aan de lokale sporters is een uitstekend promotiemoment voor uw bedrijf. Waarom en hoe? Bekijk deze video:


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring