BOVAG Schadeherstelbedrijven: een update

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 4 min

Het mag duidelijk zijn: de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven is uit de startblokken. Met een kersverse voorzitter Toine Beljaars en branchemanager Frans Kragten heeft BOVAG een ervaren nieuw team samengesteld dat de afdeling Schadeherstelbedrijven verder vorm zal geven.

Toine Beljaars is een bekend gezicht in zowel de verzekeringswereld als de schadebranche. Frans Kragten heeft zijn sporen verdiend in de auto- en truckbranche en werkt inmiddels tientallen jaren bij BOVAG. Beljaars begint met veel enthousiasme aan zijn nieuwe klus: “Samen met een team van ondernemers en BOVAG-professionals zal ik mijn bijdrage leveren aan de innovatie van de schadeherstelbranche, zodat al die prachtige bedrijven een verantwoord rendement kunnen blijven verdienen. Zo krijgen deze ondernemers de ruimte om te investeren en innoveren én behouden zo hun plek in de markt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is daarin een belangrijk aspect.”

Wat is er sinds oktober bereikt?

  • De lidmaatschapseisen voor de afdeling zijn definitief en officieel vastgesteld.
  • Vooralsnog kunnen nu nog alleen BOVAG-bedrijven met hun schadeherstelbedrijf lid worden van de nieuwe afdeling.
  • De contributiestructuur  voor de afdeling is vastgesteld.
  • Vrijwel alle opdrachtgevers hebben de BOVAG-lidmaatschapseisen geaccepteerd.
  • De eerste gesprekken over het ondernemersvrijheid van schadeherstelbedrijven, met o.a. verzekeraars en leasemaatschappijen, zijn gevoerd en positief verlopen.
  • De BOVAG-garantieregeling  voor Schadeherstelbedrijven is zo goed als een feit.
  • BOVAG is gestart met de ontwikkeling van concrete producten en diensten voor schadeherstelbedrijven, zoals het BOVAG-garantiebewijs voor schadeherstel en een marktmonitor (met relevante feiten & cijfers). Van een aantal kunnen de nieuwe leden vanaf 1 januari al gebruik maken.

Garantieregeling

Om lid te worden van BOVAG Schadeherstelbedrijven is deelname aan een garantieregeling verplicht. Dit kan de nieuwe BOVAG-garantieregeling zijn, maar óók een alternatieve regeling van bijvoorbeeld Eurogarant of Focwa. Laat dit dus niet in uw weg staan om met uw schadeherstelbedrijf lid te worden van BOVAG, want u maakt hierin geen dubbele kosten.

Ook lid worden?

De eerste aanmeldingen voor lidmaatschap zijn inmiddels binnen en we hopen dat uw aanmelding spoedig volgt. Als u lid wordt, steunt u deze nieuwe BOVAG-afdeling. Als één van de eerste toetreders heeft u de gelegenheid om samen met ons de afdeling op te bouwen. Om richting te geven aan onze activiteiten en die ook verder te ontplooien. De contributie hebben we voor 2016 bescheiden gehouden: € 750,- (excl. BTW). Voor bedrijven met meerdere vestigingen onder één juridische eenheid (zoals een BV) en voor bedrijven die een actieve bijdrage aan de nieuwe afdeling willen geven geldt een staffelkorting.

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden
 

Meer informatie

Op leden.bovag.nl/schadeherstelbedrijven vindt u alle informatie over de nieuwe afdeling. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in lidmaatschap van BOVAG Schadeherstelbedrijven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Toine Beljaars en/of Frans Kragten voor een persoonlijke kennismaking.

Hun contactgegevens:
- Toine Beljaars: 06 - 20 00 24 13, toinebeljaars@bovag.nl
- Frans Kragten: 06 - 22 55 57 65, franskragten@bovag.nl

Uiteraard kunt met uw vragen ook altijd telefonisch terecht bij BOVAG Ledenadvies, 030 - 65 95 300.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring