Geld verdienen met autorijden?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Innovation-to-go laat u zien hoe! Lex Hoefsloot en Roy Cobbenhagen van het Solar team 2013 vertellen tijdens Innovation-to-go op 21 september alles over de ontwikkelingen van voertuigen op zonne-energie. Daarnaast hoort u hoe uw voordeel kunt doen met twee praktische innovatieproducten!

Het Solar team van TU Eindhoven houdt zich bezig met het ontwikkelen van een gezinsauto die volledig werkt op zonne-energie. Een auto die zelfs meer energie opwekt dan nodig, waardoor er stroom over blijft die teruggeleverd kan worden aan het stroomnet. Zo wordt autorijden ineens een stuk leuker en nog toegankelijker. Lex Hoefsloot en Roy Cobbenhagen van het Solar team 2013 vertellen tijdens Innovation-to-go op 21 september alles over de ontwikkelingen van voertuigen op zonne-energie. En die ontwikkelingen gaan sneller dan u denkt.

Aanmelden
Luisteren naar hun verhaal of uw voordeel doen met twee praktische ‘instap’-innovatieproducten? Meld u dan snel aan voor Innovation-to-go op 21 september. Dit is onderdeel van uw lidmaatschap.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring