Win een Femme Tech Bedrijven Award

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

In november 2015 reikt TechniekTalent.nu voor de vijfde maal de Femme Tech Bedrijven Award uit. Dé prijs voor technische bedrijven die zich op een bijzondere manier inspannen om meer technische vakvrouwen voor hun bedrijf te werven en te behouden. Bedrijven van klein tot groot komen in aanmerking voor een Award en worden verschillend gejureerd.

Doet u iets extra’s om meiden te werven? Opent uw bedrijf op Girlsday zijn deuren? Hanteert u flexibele werktijden of mogelijkheden om parttime te werken? Dan maakt uw bedrijf dit jaar kans op een Femme Tech Bedrijven Award.

Waarom meedoen?
Winnende en genomineerde bedrijven krijgen volop aandacht van nationale en lokale media. Mooie publiciteit, die kan leiden tot nieuwe klanten en stevigere banden met bestaande klanten en zakenrelaties. Uw werknemers (m/v) die trots zijn op hun Award zijn ook winnaars. Als awardwinnaar staat u bekend als toonaangevende, inspirerende werkgever binnen de technische sector.

Awards voor kleine, middelgrote en grote bedrijven
Alle bedrijven met vrouwen in technische functies kunnen meedingen naar een Femme Tech Bedrijven Award. Er zijn drie Awards te winnen: één voor kleine bedrijven tot 50 medewerkers, één voor middelgrote bedrijven en één voor grote bedrijven (meer dan 250 medewerkers).
Per categorie gelden andere criteria. Voor kleine bedrijven is het belangrijk dat de directie waarde hecht aan diversiteit en actie onderneemt om vrouwen en meisjes enthousiast te maken voor techniek. Bij middelgrote bedrijven ligt het accent op werving en behoud van vrouwen. Bij grote bedrijven wordt ook gekeken of er beleidsdoelstellingen en speciale programma’s ten aanzien van diversiteit zijn.
 
Opgeven
Meer informatie over de Femme Tech Bedrijven Award en aanmelden voor de award staat op www.techniektalent.nu/femmetechaward.


De Femme Tech Bedrijven Award is een initiatief van Techniek Talent.nu om bedrijven die het goed doen op het gebied van vrouwen en techniek in de schijnwerpers te zetten. Met de prijs wil TechniekTalent.nu bedrijven stimuleren om werk te maken van diversiteit. Dit vanuit de wetenschap dat diversiteit tot betere bedrijfsresultaten leidt.  
 

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring