BOVAG-film: leden over hún innovatie

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Waarin zijn sommige innovatieve BOVAG-leden nou zo innovatief? En wat kunt u van hen leren? Om innovatie concreet te maken en u te laten inspireren, heeft BOVAG een film gemaakt. Deze film is exclusief te zien tijdens het BOVAG Ondernemerscafé. Daarin vertellen BOVAG-leden over hun oplossingen voor de veranderingen in de markt. Kom het ontdekken!

Het BOVAG Ondernemerscafé draait in de maanden april, mei en juni om innovatie en concrete actie. Het thema ‘innovatie: wat kan ik doen en hoe kom ik in actie?’ is de opvolger van het thema over ‘de retail in de bankschroef’ van het achterliggende eerste kwartaal.

Innovatie
De definitie van innovatie Innovatie is eigenlijk niets anders dan iets nieuws proberen, aan de gang gaan met nieuwe ideeën en deze uitbouwen. Met vallen en opstaan wijzer worden. Zo werkt innovatie, want de markt is voortdurend in beweging en iedere ondernemer gaat daar op zijn eigen manier mee om. Slimme oplossingen hoeven dus ook geen grootse baanbrekende innovaties te zijn. Bent u op zoek naar houvast of ideeën? Kom dan naar het BOVAG Ondernemerscafé.

Data BOVAG Ondernemerscafés:

  • 23 april: Zwolle
  • 21 mei: Leiden
  • 28 mei: Nijmegen
  • 3 juni: Breda
Ga voor meer informatie en om u aan te melden naar www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe.Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring