ANWB Lentedagen kleurde BOVAG-geel

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De eerste editie van de ANWB Lentedagen was een groot succes. Ruim 17.500 bezoekers vonden hun weg naar het zonovergoten Recreatiegebied Bussloo. Het evenemententerrein kleurde op veel plekken mooi BOVAG-geel. Met de ANWB BOVAG Gebruikte Caravan Beurs en BOVAG Try the Bike was de aanwezigheid van BOVAG bijna niet te missen.

gt1.jpgMet meer dan 180 exposanten was er genoeg te zien. Naast de nieuwste producten, advies en inspiratie op het gebied van fietsen, wandelen, kamperen, motoren, waterrecreatie en actieve vakanties, was er ook genoeg te beleven. BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven en BOVAG Rijscholen lieten honderden bezoekers voor het eerst kennis maken met de kick van het motorrijden. Onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur kregen zij hun eerste gratis motorrijles. Zo maakt BOVAG op diverse events jaarlijks honderden mensen enthousiast voor het halen van hun motorrijbewijs. 
 

Kamperen

De kampeerbranche was goed vertegenwoordigd op het evenement. KCI, de vertegenwoordiger van importeurs en fabrikanten, vertoonde samen met haar leden de nieuwste caravans, campers, accessoires en voortenten. Op de LentedagenCaravan.jpgANWB BOVAG Gebruikte Caravanbeurs konden bezoekers rondneuzen in ongeveer 50 caravans. “We kijken terug op een succesvol evenement. De gebruikte caravanbeurs trok veel bekijks. Het was de ideale manier om mensen bewust te maken van de voordelen van het kopen van een occasion met BOVAG Garantie,” zegt Toine Crone, branchemanager BOVAG Caravan- en Camperbedrijven.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring