Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

14 BOVAG Truckdealers resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

De afzetmarkt voor trucks begon tegen het einde van dit jaar iets te dalen en de verwachting voor komend jaar is dat deze daling zich nog iets zal doorzetten. Toch hebben we ook mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Denk aan het lobbywerk dat we verrichtten voor de smart tachograaf of de onderzoeken die we deden naar de impact van elektrisch vervoer voor trucks en bussen en naar de Werkplaats van de Toekomst. Overigens vindt u hier een overzicht van alle lobbythema’s en de lobbypartijen waar BOVAG mee om tafel zit. Ook maakten we meters als het gaat om een ondernemersvriendelijker sanctiebeleid van de RDW. Een overzicht van alle producten en diensten voor trailerbedrijven vindt u hier.

Op naar een mooi nieuw jaar. Waarbij we ons onder meer gaan richten op het verder uitbouwen van de succesvolle Truckacademy. Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.
 
Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Met vriendelijke groet,
BOVAG Truckdealers

Aad Verkade
Branchemanager


Illustratie-Aad.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring