Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

05 BOVAG Autogroothandelsbedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Door snelle tussenkomst van BOVAG bijvoorbeeld is het formulier teruggaveverzoek bpm, waarbij het alleen nog mogelijk was om een Duits duurzaam kenteken te gebruiken als het voertuig zich ook echt in Duitsland bevond, ingetrokken. Totdat er een betere oplossing is gevonden, is de oude situatie van toepassing. BOVAG blijft zich hard maken voor heldere werkbare regels bij export.

Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.

Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Met vriendelijke groet,
BOVAG Autogroothandelsbedrijven

Hans Joosten
Branchemanager

Illustratie-Hans.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring