Fietsaccu

Laatste update 30 april 2020 Leestijd: 2 min

03 Iklaadaccuraat.nl

Een consumentencampagne die gericht is op veilig gebruik van accu’s van fietsen en scooters. Dat is iklaadaccuraat.nl, de campagne van BOVAG en RAI Vereniging. Zorgvuldig onderhoud van een Lithium-ionaccu is erg belangrijk, maar vele gebruikers schieten hierin te kort met alle gevolgen van dien.

BOVAG en RAI Vereniging hebben de samenwerking opgezocht en deze campagne laten ontwikkelen. In deze campagne draait het om 10 tips voor het juist laden en gebruiken van een fiets- en scooteraccu. Alle BOVAG-fietsbedrijven hebben begin mei per post een toolkit ontvangen met daarin accustickers en flyers met 10 tips die doorverwijzen naar www.iklaadaccuraat.nl.

De sticker is bedoeld om na onderhoud van een e-bike op de fietsaccu te plakken. De klant ziet deze opvallende sticker en gaat naar www.iklaadaccuraat.nl om te kijken wat de campagne precies inhoudt en komt vervolgens goede tips tegen die hij of zij kan opvolgen om zijn de accu zo veilig mogelijk op te laden. Wilt u geen stickers plakken? Geef dan een flyer mee bij de onderhouds- of verkoopfactuur van een e-bike. Gebruikers kunnen de informatie dan op een zelfgekozen moment rustig nalezen. Geen stickers en/of flyers ontvangen? Stuur een mail naar fiets@bovag.nl en u ontvangt ze alsnog. Zelf laten drukken kan ook. Het drukbestand is te downloaden onderaan de pagina.

Aanvullend zijn er ook digitale banners beschikbaar, die u op uw website kunt plaatsen. Deze zijn allemaal te downloaden onderaan deze pagina. Samen zorgen we voor veilig(er) gebruik van accu’s! Succes en ga ermee aan de slag!

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring