De Wasstraat wint hoofdprijs winactie Pitspro Academy 

Laatste update 26 januari 2023 Leestijd: 3 min

Het team van De Wasstraat in De Meern heeft de hoofdprijs van de winactie van Pitspro Academy gewonnen: een teamuitje ter waarde van € 1.500,-. Autowasbedrijven en tankstations maakten kans op deze prijs door voor 1 januari een teamaccount aan te maken op Pitspro.nl, de website van het nieuwe opleidingsplatform, en hun medewerkers daarop eveneens aan te melden. Ook twee andere bedrijven vielen in de prijzen: UP Carwash en AVIA Farmsum winnen een leuke teamactiviteit ter waarde van respectievelijk € 1.000,- en € 500,-.

De Wasstraat, UP Carwash en AVIA Farmsum zijn sinds de lancering op 1 november actief aan de slag met het aanbod van Pitspro Academy. Op dit platform van BOVAG zijn diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen te vinden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. Het opleidingsaanbod is helemaal toegespitst op de tankstation- en autowasprofessional. BOVAG-leden en hun medewerkers kunnen bovendien kosteloos gebruikmaken van Pitspro Academy. Op Pitspro.nl kunt u een teamaccount aanmaken en uw medewerkers aanmelden. Vervolgens kunt u hun activiteiten op het platform ook monitoren, wat handig kan zijn voor het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken.  
 
Ga ook aan de slag met de Pitspro Academy!
 
Wat vinden andere werkgevers in de autowas- en tankstationbranche van Pitspro Academy? En hoe belangrijk vinden werknemers opleiding en ontwikkeling in hun werk? U leest het in de interviews met Achilles Brandstoffen Maatschappij en BOB Autowas. Ga naar Pitspro.nl

Winnaars van de teamuitjes 


De eerste prijs van de winactie gaat naar het team van De Wasstraat in De Meern. Zij mogen een teamuitje uitkiezen ter waarde van € 1.500,-. 
 

Het team van UP Carwash (in Alkmaar, Beverwijk en Castricum) mag ook iets leuks gaan doen dankzij Pitspro Academy, ter waarde van € 1.000,-. 
 

AVIA Farmsum wint de derde prijs van de actie: een teamuitje ter waarde van € 500,-.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring